Bij Randstad Digital geven we om de samenwerking met onze freelancers. We vinden het belangrijk om hen bij te staan in hun zoektocht naar (nieuwe) klanten en om hun administratieve rompslomp zo veel mogelijk te beperken. 

Toen Thomas zijn samenwerking met Randstad Digital opstartte, had hij net besloten dat hij wou werken als freelancer. Wij hielpen hem om deze stap te maken - en werkten met hem samen om zijn eerste freelance project te vinden. Voor Thomas betekende dat geen verlies van loon, en niet zelf op zoek moeten gaan naar klanten. Een win-win situatie als je het ons vraagt!

randstad digital hielp me om freelancer te worden.

Thomas: “Toen ik pas in contact kwam met Randstad Digital, vertelde ik hen dat het mijn droom was om ooit freelancer te worden. Ze haalden alles uit de kast om mij te helpen om die droom waar te maken.”

“Daarom moest ik er geen 2 keer over nadenken om een samenwerking aan te gaan met Randstad Digital! Ze hebben me enorm gesteund, zowel in mijn administratie als met het zoeken naar nieuwe projecten.”

“Dat maakte de switch van bediende naar freelancer heel aangenaam voor mij. Het heeft maar 2 weken geduurd voor ik kon overschakelen op een freelancecontract, ik heb dus helemaal geen verlies gemaakt in die tijd. Zo veel behulpzaamheid en openheid heb ik bij andere bedrijven nog niet gezien. Bovendien merk ik dat Randstad Digital de samenwerking met haar freelancers erg waardeert. Ik weet altijd bij wie ik terecht kan als ik een vraag heb!”

Thomas Vervecken
Thomas Vervecken

technologielessen bij siemens.

Thomas: “Na mijn eerste stappen als freelancer te hebben gezet, ben ik er even tussenuit geweest. Maar ik hield contact met de talentmanagers bij Randstad Digital, en onze relatie is op geen enkel moment verwaterd. Toen ik terug wou opstarten, hielpen zij me om een nieuw project te vinden.”

“Vandaag geef ik technologielessen bij Siemens. Dat is een project voor Infrabel, via Randstad Digital. Infrabel moet tegen 2025 alle spoorwegen vernieuwen: elke trein moet dan in staat zijn om op een elektronische manier te seinen. Samen met Siemens heb ik een lessenpakket uitgewerkt om ingenieurs en onderhoudstechnici op te leiden om met die nieuwe technologie om te gaan.”

“Dat project stopt over 2 jaar”, gaat Thomas verder. “Maar dat is geen probleem. Ondertussen hou ik mijn oren en ogen open voor eventuele nieuwe projecten, en ik weet ook dat Randstad Digital me zal ondersteunen bij de zoektocht. Randstad Digital helpt me om te schakelen tussen projecten wanneer dat nodig is.”

“Of misschien ga ik er na die 2 jaar nog wel eens een tijdje tussenuit, wie zal het zeggen. Het geeft me veel rust om te weten dat dat helemaal oké zou zijn, en dat Randstad Digital me ook daarna weer zal helpen zoeken naar interessante projecten.”

randstad digital in hart en nieren.

Thomas: “Randstad Digital heeft in de technische sector veel voeten aan de grond, en bovendien ook de juiste kanalen om met grote bedrijven in contact te komen.”

“In de toekomst zal ik ook de kans krijgen om zelf mensen aan te brengen in mijn projecten. De zoektocht naar de juiste mensen is moeilijk en tijdrovend, maar ik weet perfect wat voor profielen ik nodig heb. Ik ben blij met de kans om zelf een sterk team te vormen, en de klant gelukkig te maken…”

“Ook in mijn vrije tijd laat ik Randstad Digital niet los. Zo maak ik deel uit van Business Peloton, een groepje ondernemers die al fietsend netwerken, opgericht door enkele managers bij Randstad Digital. Als resultaat van onze sterke samenwerking, heb ik mijn kasteel al eens ter beschikking gesteld om een evenement van Randstad Digital te organiseren. In de laatste jaren zijn zowel mijn privé- als mijn professioneel leven dus enorm verstrengeld met Randstad Digital - en dat vind ik fantastisch!”

quote icon

Zo veel behulpzaamheid en openheid heb ik bij andere bedrijven nog niet gezien. Bovendien merk ik dat Randstad Digital de samenwerking met haar freelancers erg waardeert. Ik weet altijd bij wie ik terecht kan als ik een vraag heb!

thomas vervecken

“Dankzij Randstad Digital denk ik nu over mezelf als een ondernemer”, vertelt Thomas. 

“Dankzij mijn samenwerking met Randstad Digital ben ik enorm gegroeid en heb ik veel geleerd. Bovendien heb ik de kans gekregen om heel wat interessante projecten aan te nemen op relatief korte tijd. Vandaag kan ik mezelf als echte ondernemer naar voor schuiven - met een duidelijke visie die ik dagelijks naar buiten breng.”

“Je kan dus wel stellen dat Randstad Digital me heeft geholpen om mijn dromen waar te maken!”

zin om ons team te vervoegen?

bekijk onze vacatures