Andreea werkt nu al negen jaar via Randstad Digital. Ze is begonnen als junior projectmanager bij de Europese Commissie en heeft sindsdien verschillende functies bij deze klant bekleed. 

In haar loopbaan voelde ze de nood om haar vaardigheden op het vlak van communicatie, peoplemanagement en leiderschap te perfectioneren. Nu krijgt ze de kans om net dat te doen dankzij onze samenwerking met CoachHub

Hoe ziet Andreea’s traject bij CoachHub eruit?

altijd maar beter doen.

“Ik probeer mezelf voortdurend te ontplooien”, zegt Andreea. “Of het nu gaat om mijn soft skills of hard skills, ik wil altijd bijleren!”

“Toen mijn talentmanager Cheyenne voorstelde om een training via CoachHub te volgen, was de zaak snel beklonken. Ik doe het nu ongeveer een maand en vind het geweldig!”

Andreea vervolgt: “Als je jezelf inschrijft bij CoachHub, krijg je een aantal vragenlijsten. Daarin geef je aan welke vaardigheden je wilt bijschaven en waar je naar streeft.”

“Nadat je alle antwoorden hebt ingevuld, stelt de app je drie coaches uit de hele wereld voor. Je mag de persoon kiezen met wie je volgens jou de beste band zult opbouwen. Mijn coach woont in Israël! :-)” 

“Zodra je een coach hebt gekozen, krijg je zijn of haar agenda te zien. Zo kun je opleidingssessies inplannen”, aldus Andreea.

photo of a group of colleagues at their desks
photo of a group of colleagues at their desks

online coachingsessies.

“Communicatie, peoplemanagement en leiderschap: die vaardigheden wil ik graag verbeteren. Ik werk met veel verschillende mensen en die zijn allemaal anders. Het is dus niet altijd gemakkelijk om leiding te geven op een manier die bij iedereen de juiste snaar raakt.” 

“Tijdens de sessies via CoachHub pakken we specifieke punten aan waarmee ik worstel. Met de hulp van mijn coach werk ik daaraan, zodat ik er in de toekomst beter mee kan omgaan. Soms spreekt ze uit ervaring en krijg ik handige tips en trucjes. Andere keren beveelt ze artikelen of boeken aan om te lezen, of een praktische training die ik kan volgen.”

Andreea vervolgt: “Je kunt ook kiezen hoe snel de sessies op elkaar volgen. CoachHub beveelt één sessie om de twee weken aan, maar een wekelijkse sessie kan ook als ik dat liever heb. Tussen de sessies door mag ik altijd met mijn coach chatten als ik daar nood aan heb.

vaardigheden bijschaven die nog beter kunnen.

“Ik raad CoachHub volmondig voor iedereen aan”, vertelt Andreea. “Het is een geweldige kans om één op één te sparren met een doorgewinterde coach. Je profiteert van zijn of haar ervaring en krijgt advies op maat van jouw specifieke noden.”

“Volgens mij ben je nooit echt klaar met leren of evolueren. Daarom heb ik ook nooit een vast plan gehad voor mijn carrière of voor mijn leven. Mijn coach begrijpt dat. Ze steekt me een handje toe om richting te geven aan mijn verdere loopbaan en vertelt me wat ik daarvoor moet doen.”

“Een kans om mezelf te verbeteren zou ik nooit voorbij laten gaan. Dankzij Randstad Digital krijg ik opnieuw die gelegenheid. Ik bepaal zelf aan welke punten ik wil werken, op mijn eigen tempo. Een geweldig gevoel!” 

zin om ons team te vervoegen?

bekijk onze vacatures